TAIVA HYDRO ACTUVE PLUS

дневен и ноќен крем за лице, за длабинска хидратација и измазнување на кожата. Содржи HYDRASALINOL, екстракт од алгата Salcornia која има инзвонредна способност да ја задржи влажноста во наекстремни услови

- се спречува губитокот на уреа и вода во тек на 24 часа
- 60 пати зголемено ниво на хидратација на кожата


ПОВЕЌЕ

TAIVA CELL 2 CELL REPAIR

дневен и ноќен крем за лице кои го забавуваат стареењето. Содржи NEUROGARD, иновативен невро-козметик кој ја претставува револуцијата во борбата против предвременото стареење на кожата

- видливо намален волумен на мимичките брчки
- видливо намалена површина на мимичките брчки


ПОВЕЌЕ

TAIVA HYDRO ACTUVE PLUS

дневен и ноќен крем за лице, за длабинска хидратација и измазнување на кожата. Содржи HYDRASALINOL, екстракт од алгата Salcornia која има инзвонредна способност да ја задржи влажноста во наекстремни услови

- се спречува губитокот на уреа и вода во тек на 24 часа
- 60 пати зголемено ниво на хидратација на кожата


ПОВЕЌЕ

TAIVA CELL 2 CELL REPAIR

дневен и ноќен крем за лице кои го забавуваат стареењето. Содржи NEUROGARD, иновативен невро-козметик кој ја претставува револуцијата во борбата против предвременото стареење на кожата

- видливо намален волумен на мимичките брчки
- видливо намалена површина на мимичките брчки


ПОВЕЌЕ

КОЛЕКЦИЈА ДНЕВНИ И НОЌНИ КРЕМИ
ПРОИЗВЕДЕНИ ПО АМЕРИКАНСКА ЛИЦЕНЦА, СО НАЈСОВРЕМЕНИ ФОРМУЛИ И ДОКАЖАН ЕФЕКТ

parallax background

ВРВНА НЕВРО-КОЗМЕТИЧКА ТЕХНОЛОГИЈА КОЈА ГИ ПОМЕСТУВА
ГРАНИЦИТЕ НА ТРАДИЦИОНАЛНАТА КОЗМЕТИКА

 
logo

Контакт:

ул: Бојмија бр. 6
1000 Скопје Македонија

Телефонски број

+389 77 71 85 52

Продажни места:

Парфимерии Еликсир: Еликсир Кјуби, Еликсир Веро Џамбо, Еликсир Капитол, Еликсир Рекорд, Еликсир Рамстор

Парфимерии Schatze: Schatze Бисер, Schatze Буњаковец, Schatze Центар, Schatze Гостивар, Schatze Тетово, Schatze Палма мол Тетово, Schatze Куманово

Дрогерија Cosmo

Ланец аптеки Betty

Еурофарм аптеки: 1. Скопје: Еурофарм Рамстор (Центар), Еурофарм Веро 2 (Тафталиџе), Еурофарм Бисер, Еурофарм Тафталиџе, Еурофарм Веро Центар, Еурофарм Плоштад, Еурофарм Разловечко, Еурофарм Градски ѕид
2. Битола: Еурофарм Веро Битола, Еурофарм Конзул

НАСКОРО ПРОШИРУВАЊЕ НА ПРОДАЖНАТА МРЕЖА НА TAIVA