Berry Symphony

ЗА РЕВИТАЛИЗАЦИЈА
НА ДУХОТ И ТЕЛОТО

Со гоџи бери и боболки


Повеќе

Pure Sensation

ЗА ДЛАБИНСКО ЧИСТЕЊЕ
НА КОЖАТА

Со алое вера и бамбус


Повеќе

Silk Touch

ЗА БОГАТА МЕКОСТ НА КОЖАТА И КОСАТА

Со протеини од свила и екстракт од памук


Повеќе

Aqua Splash

ХИДРАТАНТНО МЛЕКО ЗА ТЕЛО

Со хијалуронска киселина и ши путер


Повеќе

Berry Symphony

ЗА РЕВИТАЛИЗАЦИЈА
НА ДУХОТ И ТЕЛОТО

Со гоџи бери и боболки


Повеќе

Pure Sensation

ЗА ДЛАБИНСКО ЧИСТЕЊЕ
НА КОЖАТА

Со алое вера и бамбус


Повеќе

Silk Touch

ЗА БОГАТА МЕКОСТ НА
КОЖАТА И КОСАТА

Со протеини од свила и екстракт од памук


Повеќе

Aqua Splash

ЗА ИНТЕНЗИВНА
ХИДРАТАЦИЈА

Со хијалуронска киселина и ши путер


Повеќе
parallax background

КОЛЕКЦИЈА ИНОВАТИВНИ ПРОДУКТИ ОД НАЈНОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА ВО СВЕТСКАТА КОЗМЕТИЧКА ИНДУСТРИЈА, ПРОИЗВЕДЕНИ ПО АМЕРИКАНСКА ЛИЦЕНЦА

parallax background

КОЛЕКЦИЈА ИНОВАТИВНИ ПРОДУКТИ ОД НАЈНОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА ВО СВЕТСКАТА КОЗМЕТИЧКА ИНДУСТРИЈА, ПРОИЗВЕДЕНИ ПО АМЕРИКАНСКА ЛИЦЕНЦА

aqua splash

Со хијалуронска киселина и
ши путер


berry symphony

Со гоџи бери
и боболка


silk touch

Со протеини од свила
и екстракт од памук


imagine

Со цитрусни овошја
јасмин и орхидејаsoft & care

Со арганово масло
ши путер и маслиново масло


pure sensation

Со алое вера
и бамбус


fresh energy

Со микро алги
и мултивитамински комплекс


soft & care

Млеко за тело
со ши путерaqua splash

Млеко за тело со
хијалуронска киселина


НАСКОРО

Нови
прозиводи


parallax background
 

СВИЛЕН ДОПИР НА ПРИРОДАТА СО ХИПНОТИЗИРАЧКИ МИРИС И ЧУВСТВО НА СВЕЖИНА И ПОДМЛАДЕНОСТ

 
parallax background
 

СВИЛЕН ДОПИР НА ПРИРОДАТА СО ХИПНОТИЗИРАЧКИ МИРИС И ЧУВСТВО НА СВЕЖИНА И ПОДМЛАДЕНОСТ

 
logo

Контакт:

ул: Бојмија бр. 6
1000 Скопје Македонија

Телефонски број

+389 77 71 85 52

Продажни места:

Парфимерии Еликсир: Еликсир Кјуби, Еликсир Веро Џамбо, Еликсир Капитол, Еликсир Рекорд, Еликсир Рамстор

Парфимерии Schatze: Schatze Бисер, Schatze Буњаковец, Schatze Центар, Schatze Гостивар, Schatze Тетово, Schatze Палма мол Тетово, Schatze Куманово

Еурофарм аптеки: 1. Скопје: Еурофарм Рамстор (Центар), Еурофарм Веро 2 (Тафталиџе), Еурофарм Бисер, Еурофарм Тафталиџе, Еурофарм Веро Центар, Еурофарм Плоштад, Еурофарм Разловечко, Еурофарм Градски ѕид
2. Битола: Еурофарм Веро Битола, Еурофарм Камен мост